2014. nov 23.

Az igazi Kelemen Anna

írta: ZsuzsannaLily
Az igazi Kelemen Anna

"Ennél őszintébb nem tudtam lenni..."

Kelemen Anna dedikálás

10273623_1490832437797717_1155592983916821211_n.jpg

Kelemen Anna egy különleges meglepetéssel várta olvasóit november 22-én délután négykor a Westendben, az Ulpius-ház könyvesboltban.

Kígyózó sorok várták Annát, hogy találkozhassanak vele és megismerjék az Anna jelenséget. Sokan dedikálás előtt félórával vették meg a könyvet, hogy aztán az aláírt példánnyal távozhassanak.

Anna egy elfüggönyözött helyiségben várta a rajongókat, mindenkire szánt pár percet, kedves mosollyal fogadta a kíváncsi tekinteteket.

 

Harminc nap a nép szolgálatában

Ami földhözragadt, tevékenységeim színpadához láncolt valómat illeti, bevallhatom, hogy nagyon is érzem az embereket megosztó nemzeti és egyéni különbségeket...Őszintén szólva nem vagyok egyéb egy előítélet-nyalábnál, mely szerető és utálkozó érzések szövevénye. Valójában rokonszenvek, részvétlenség és ellenszenvek rabja vagyok.

Charles Lamb

 

A könyvről...

 

 

Bármibe is fogtam, nagy port kavart és alighanem a legújabb akcióm is kiüti a biztosítékot: harminc napra a nép szolgálatába álltam, óránként százezer forintért felkínáltam magam a férfiaknak. Jó előre kijelentettem, hogy feljegyzések készülnek a titkos légyottokról, ennek ellenére sorban jöttek a pasik – akárcsak korábban. Család fontosságáról papoló politikus, ismert üzletember, olimpiai bajnok, közkedvelt műsorvezető és bundabotrányba keveredett focista. Meg sok más olyan fickó, aki a testemre vágyott.

Az alfahímek nyilván nagyképűen újságolták a köreikben, hogy megfektették Kelemen Annát, fizettek neki, hogy a szolgájuk legyen. Holott ők lettek az én rabjaim. Méregdrága órákkal, autókkal, ruhákkal és ékszerekkel igyekeztek a kedvemben járni. A többségük rendszeresen visszajárt, de aki csak egy újabb trófeaként tekintett rám, most retteghet. Hiszen amivel a barátok előtt dicsekszünk, azt szégyelljük az asszony és a nyilvánosság előtt…

Nekem nincs vesztenivalóm!

Mivel félreértették életét és személyiségét, Kelemen Anna ezzel a könyvével szerette volna megmutatni igazi arcát és érzéseit. A könyv nem arról szól, hogy mit vállalt be, mit tagadott és mit nem. Az okokat magyarázza életregényében.

Kendőzetlenül ír ismert emberekről - akikkel szexuális kapcsolatba került -, hogy miből szerezték vagyonukat. Nyugodt szívvel rántja le róluk a leplet, hiszen szerinte csak tiszta lappal lehet játszani.

Anna egy tesztalannyá vált, kíváncsi volt arra, hogy a férfiak hogyan viszonyulnak a celeb Kelemen Annához és első sorban valódi énjéhez. Néhány gesztusból lejött neki, ki mit akar valójában és elszomorította a végeredmény. Csak hencegtek, hiszen amivel a barátok előtt dicsekszünk, azt szégyelljük az asszony és a nyilvánosság előtt.

Valóban boldog Kelemen Anna?

Válaszokat keresett, hogy egy ilyen idős lánynak miért nincs normális kapcsolata:

Nekem most a kiteljesedésem a fontos. Lehet, hogy annyira saját magammal vagyok elfoglalva, hogy nem fér bele. Felőlem bármit mondhatnak rólam az emberek. Mindig a körülmények áldozata leszek. Pontosan ismerem a céljaimat. Nincs vesztenivalóm, amit lehetett, azt a múltam miatt már úgyis elvesztettem. Megbélyegeztek, de ugyanaz a céltudatos Nő maradtam!

DSC_0063_1.JPG

Sokszor eljátszom a gondolattal, hogy milyen lehet az élet egy társ mellett, aztán gyorsan kiverem a fejemből, hiszen szeretőként mindig csak a jót és a szépet kaptam a férfiaktól. Arról nem is beszélve, hogy még sosem hallottam őszinte kapcsolatról...

 

Milyen lehet Kelemen Anna anya szerepben?

Valaki máson keresztül eredményt elérni... Valahogy így látom az édesanyák motivációját.

Jelenleg abszolút nem aktuális a gyerek téma. Nem akarom elsietni a dolgot. Egyenlőre saját sikereim éltetnek.

Számtalanszor hallunk gyerekerőszakról és fiatal lányok zaklatásáról. Anna tanácsa:

Nem tudom, hogyan tudják ezt lelkileg feldolgozni a gyerekek. Én ki sem engedném az utcára egyedül!

Ha lányom születne és már szerelmes korszakát élné, nem várnám el tőle, hogy mutassa be nekem a nagy Ő-t! Természetesen felkészíteném mindenre, hogy elővigyázatos legyen és olyan férfit válasszon, aki megadja számára mindazt, amire szüksége van.

Nem titkolnám előtte a múltam sem, időben elmondanám a történetem feketén-fehéren. Azt vallom, hogy minden döntésünkkel és annak következményeivel csak erősebbé válhatunk.

 Anna fél a szerelemtől. Rengeteg sebet ejtett rajta a múlt és szembesült azzal, hogy a férfiak a családjuktól vették el a pénzt, hogy neki adhassák, ugyanakkor önmagukat sem merik vállalni. Vajon lesz-e olyan férfi, aki elfogadja Annát a múltjával együtt és büszke rá? Könyve megalkotásakor ez is egy fő kérdéssé vált.

Nem hiszek abban, hogy eljön majd az idő, amikor a férfiak beismerik a feleségüknek és nyíltan felvállalják, hogy: igen, tegnap nem csak kenyeret, meg telefont vettem, hanem egy lányt is!

Könnyű engem nyilvánosan megalázni és leírni...Addig ezek a férfiak a teremtés koronáiként tündökölnek, azonban tetteikért már nehezen állják a sarat.

 Emlékek, gondolatok, örömök és bánatok. Minden, ami miatt Kelemen Anna az, aki. Élete egy nyitott könyv, pénzért szexelt, azonban semmit sem változtatna múltján. Megmutatta, hogy ez is egy döntés. Nem akarja belekényszeríteni magát egy szerepbe és azt játszani egy életen át. A többség a pornófilmekből, televízióból, internetes fórumokról és újságok címlapjairól ismeri őt. Az emberek hajlamosak mindent elhinni, amit látnak. Nem gondolják végig és egyből ítélkeznek, hamis képet alkotva egy embertársukról, de arra már kevesen képesek, hogy igazán megértsék őt és érzelmeit....

Források:

  • Kelemen Anna - A nép szolgálatában
  • Frizbi

 

Szólj hozzá

szex prostitúció TV2 Frizbi Hajdú Péter Kelemen Anna Ulpius-ház